دات نت نیوک
X

 

                   واتساپ پکیج شوفاژ دیواری 09175956590
تعداد پره رادیاتور برای گرم کردن فضا
مدیر سایت
/ دسته ها: مقاله

تعداد پره رادیاتور برای گرم کردن فضا

پره های ردیاتور که اکثرا آلومینیومی هستند وظیفه ی انتقال گرما از لوله های زیرین را به محیط دارند و هر چه تعداد آنها بیشتر شود میزان انتقال گرما افزایش پیدا می کند.

یکی از سوال‌های متداول ذهنی اکثر خریداران رادیاتور هنگام انتخاب این است که چه تعداد پره رادیاتور برای گرم کردن فضای موردنیازشان لازم است؟

محاسبه تعداد پره رادیاتور

 

چند پره برای رادیاتور لازم دارید؟
هرچند این محاسبه به پارامترهای متفاوتی چون ارتفاع واحد مورد نظر و همچنین مصالح به کار رفته در آن یا نوع آب و هوای منطقه بستگی دارد و نیازمند به‌کارگیری فرمول‌های تخصصی است، اما راهی ساده نیز برای محاسبه و تعیین تعداد پره‌های مورد نیاز فضای مورد نظر شما وجود دارد.

البته در نظر داشته باشید که بار حرارتی 18 پره رادیاتور حدود 2260 کلول کالری به طور متوسط می باشد. که البته برای این میزان از حرارت باید دمای آب بین 70 تا 90 درجه باشد و دمای متوسط محیط خانه هم نباید کمتر و یا بیشتر از حدود 18 درجه باشد.
البته باید این نکته را هم توجه کرد که انتخاب تعداد پره برای رادیاتور با تمامی این محاسبات نهایتا نیاز به دانش تجربی هم دارد. دلیل آن هم خیلی ساده است. همیشه محیط یک دمای ثابت ندارد. همواره هوای بیرون در حال تغییر است و ورود و خروج هوا به ساختمان هم همیشه عددی ثابت را نشان نمی دهد.

بر این اساس ابتدا باید میزان انرژی گرمایشی مورد نیاز کل فضا را محاسبه کنید و با توجه به اعداد مندرج روی کاتالوگ یا بسته‌بندی رادیاتور تعداد مورد نیاز را به دست آورید. درحالی که براساس استاندارد در شرایط ایده‌آل برای یک واحد ساختمانی در طبقات میانی با آب و هوایی معتدل برای هر مترمربع نیازمند 90 کیلوکالری انرژی در ساعت هستیم، این درحالی است که این عدد در مناطق کوهستانی یا سردسیر حدود 110 تا 120 کیلوکالری خواهد بود.

محاسبه تعداد پره رادیاتور شوفاژ

محاسبه تعداد پره های رادیاتور


از این رو برای محاسبه تعداد پره های رادیاتور برای یک واحد مسکونی شناخت منطقه جغرافیایی هم اهمیت زیادی دارد.
مثلا به طور میانگین می توان برای مناطق معتدل حدود 90 کیلو کالری در ساعت در هر متر مربع و در مناطق سردسیر باید حدود 110 کیلو کالری در هر متر مربع برای یک ساختمان واقع در طبقه وسط در نظر گرفت.
همواره به یا داشته باشید بار گرمایی بیرون و داخل همیشه در حال تغییر است.
توضیح ساده تر اینکه مثلا اگر برای خانه ای 100 متری که در طبقات میانی است قصد انتخاب رادیاتور پره ای داریم باید برای این 100 متر مربع با حدود 3 متر ارتفاع سقف 9500 کیلو کالری با در نظر گرفتن فرمول 95*100 و برای هر ساعت در نظر بگیریم.

 

نحوه محاسبه تعداد پره رادیاتور


برای تامین این نیاز باید یک حوله خشک کن 700 کیلو کالری در حمام و رادیاتورهایی با ظرفیت حرارتی 125کیلوکاری در سایر نقاط خانه با تقسیم بر تعداد مورد نیاز انتخاب شود. به شکل زیر:

9500-700=8800
با توجه به اینکه 700 کیلو کاری در ساعت را حوله خشک کن تامین می کند باید 8800 کیلو کالری هم توسط سایر رادیاتور ها تامین شود. برای این منظور همانگونه که توضیح دادیم میزان و بار حرارتی 125 کیلو کالری نیاز خانه است پس به شکل زیر تعداد پره ها محاسبه می شود:
8800/125=70 پره
در نتیجه جدای از موضوع حوله خشک کن باید 70 پره رادیاتور در این محیط داشته باشیم تا به ظرفیت حرارتی 125 کیلوکالری به راحتی دست پیدا کنیم.
حالا اگر طبقه اول یا همکف بودید و یا طبقه آخر بودید به این میزان 10 درصد اضافه کنید.
همچنین میتوانید جهت اطلاع دقیق از قیمت انواع رادیاتور و مقایسه آنها با یکدیگر میتوانید با کارشناسان ژابیز تماس بگیرید 
و اگر نیاز به مشورت و یا خدمات نصب و راه اندازی پکیج و یا رادیاتور داشتید می توانید با کارشناسان ما در گروه تاسیساتی ژابیز مشورت بگیرید و از مشاوره رایگان آنها کمک بگیرید

 

محاسبه تعداد پره لازم برای رادیاتور


به عنوان مثال برای یک واحد 50 متری در طبقه دوم ساختمانی که اطرافش کاملا پوشیده است و دیوارهای مناسبی از نظر عایق‌بندی با پنجره‌های دوجداره دارد، معادل 4500 کیلوکالری در هر ساعت لازم است و برای حمام می‌توان از یک بلوک رادیاتور آلومینیوم حوله خشک‌کن 50 در80 (به ظرفیت حرارتی حدود 700 کیلو کالری بر ساعت) و بقیه از رادیاتور (ظرفیت حرارتی 125 کیلوکالری بر ساعت) استفاده کرد.

 

نمایندگی رسمی فروش بهترین رادیاتور پکیج در شیراز


اکنون میتوانید با ضرب متراژ فضای مفید مورد نظر در کیلو کالری گرمایش مورد نیاز آن فضا ، مقدار گرمایش مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود را محاسبه نمایید.
در خاتمه با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز خود را بدست آورید.

تعداد پره رادیاتور

رادیاتور برقی 5 تا 7 پره مناسب اتاق 6 تا 8 متر مربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر می باشد. 
• رادیاتور برقی 7 تا 9 پره مناسب اتاق 8 تا 10 متر مربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر می باشد.
• رادیاتور برقی 9 تا 11 پره مناسب اتاق 10 تا 12 متر مربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر می باشد.
 • رادیاتور برقی 11 تا 13پره مناسب اتاق 12 تا 15 مترمربع با ارتفاع سقف حدود 2.8 متر می باشد.

رادیاتورهای  فولادی و فرآیند تولید آن :  فرآیند تولید رادیاتور فولادی نیاز به دانش فنی پیچیده‌ای نداشته و مراحل آن عملیات متداول در صنایع فلزی اعم از مراحل ورقکاری     ( برش ،پرس کاری و فرم دهی )، جوشکاری (جوش مقاومتی و جـــــوش (اکسی استیلن) پوشش دهی بارنگ و کنترل کیفیت را شامل بوده و عمده مواد مصرفی آن را ورق فولادی تشکیل می‌دهد. همچنین در مرحله رنگ آمیزی رادیاتورهای فولادی انتخاب رنگ رایج طوسی یا کرم بعهده سازنده یا سفارش دهنده است.

 

قیمت هر پره رادیاتور

 

مشاور فروش :  09175956590    
دفتر فروش : شیراز، چهار راه هوابرد به سمت چهار راه سرباز ، بعد از ساختمان بهزیستی، ساختمان 2 طبقه، نبش کوچه، ورودی A، طبقه 2، واحد 4 

 

مطلب قبلی انتخاب شوفاژ رادیاتور مناسب
مطلب بعدی شیر ترموستاتیک رادیاتور

x